Nyårsfest på Södra Teatern & Mosebacke

Nyårsfest på Södra Teatern & Mosebacke

ponedeljak, 31. dec 2018. u 17:00 - 04:00

Det nya året på Södra Teatern firas i extravagant förströelse med champagne i mängder, dans på våra dansgolv, skaldjursbonanza och ett sensationellt tolvslagsfirande med vy över fyrverkerierna från någon av våra terrasser. Festen slutar inte förrän klockan 04.00 – allt med Stockholms bästa utsikt som kuliss.

KLUBBAR
Södra Bar | Tony Zoulias, DJ Taro & Myggan
Tre dj:s som vet hur man bjuder upp till dans! De älskar att blanda musikstilar och vi älskar dem för den glädje och kärlek de sprider varje gång de står i ett dj-bås. Hundra procent good vibes!

Champagnebaren | Gago Cuk (Gäst: DJ Kola)
Södra Teaterns klubbdirektör betar av sitt sista set och pass i stans kulturrikaste högkvarter. Gago Cuk har de senaste två åren försett Stockholms klubbliv med en drös coola och roliga evenemang – gud vet vilket bus han ställt till med helg efter helg när han stökat runt bland Södrans alla trappor och våningar. Gago Cuk avslutar med flaggan i husets topp, nämligen vår kära pärla Champagnebaren. Med sig har han Klubb Fuldans-grundaren DJ Kola och tillsammans bjuder de på dansanta partyhits och musik ni glömt bort att ni älskar, i tvättäkta nyårsanda.

Mosebacke Etablissement | Dj Pecut
Dj Pecut, eller Peter Bruhn som han egentligen heter, bor i Stockholm och har jobbat som professionell dj i nära 30 år. Karriären inledde han med att arrangera och spela på alla hippa klubbar runt om i Stockholm perioden 1988–1995. Dessutom har han stått för ett dussintal privata spelningar för svenska kungafamiljen och hundratals eventspelningar för stora företag och världsartister världen över. Han var även med och startade det legendariska stället Spy Bar där han spelade som resident-dj i över 20 år, cirka 4.500 spelningar blev det fram till och med 2016. Nu jobbar han på de flesta klubbar och barer runt om i Stockholm.

SKALDJURSBONANZA PÅ MOSEBACKE
Sittningar: 17.00 & 20.30
Läs mer här: http://bit.ly/2K0Imc5

Drugi budući događaji u Stokholm